Byzoo

Örökségünk egy üttörő szellemre és egy kíváncsi kultúrára, az egészséges főzésre és holland design-ra alapozódik. Byzoo 2016 óta termékgyártó és importáló, és azóta egy globális vállalattá nőtte ki magát, mely jelenleg már 6 országban működik.

Byzoo lelkét azok az emberek alkotják, melyek az innovációt keresik, amely átalakítja a mindennapjainkat valami különlegessé, és melyek igazán vágynak élni és folyamatosan javítani azt.  Célunk az élet minőségének a javítása modern kivitelezés és innovatív főzés által.

Márka jövőkép

Világ vezető Márkává válni az innovatív főzőkészülékek márkája között. A Byzoo hozzáférhető holland designú életmódhoz kapcsolódó termékeket fejleszt ki. A fogyasztó a legfontosabb tényező. Ez felhasználóbarát termékekhez, kifinomult formatervezéshez és innovatív technológiához vezet. A Byzoo termékei jó minőségűek és folyamatosan fejlődnek.

Való élet

A termékek tervezésekor az életet tartjuk szem előtt: termékek melyek alkalmazkodóak, alkalmasak, tartósak és igazi minőségűek. Az anyagokból, amelyeket a formatervezési filozófiánkhoz használunk és ahogyan az üzleti kapcsolatainkat bonyolítjuk – valós személyek vagyunk és valódi termékeket gyártunk a valódi élethez, méltányos áron.

Felhasználóbarát

Mivel tisztában vagyunk a modern élet dinamikus jellegével és mert a Byzoo-nál a fogyasztó vágyaira és ígényeire összpontosítunk, ezért kutatunk, választunk, fejlesztünk és magas szinvonalú és felhasználóbarát termékeket gyártunk. Az emberek élnek, bárhol is legyenek. A kilátásunk globális, de megértünk minden helyi szomszédságot.

Holland design

Byzoo Dutch Design

Byzoo egy független márka, melynek székhelye Holladiában található. Byzoo a konyha és az innováció szeretetéből született.  Byzoo minimális holland designú, kiváló minőségű konyhai készülékeket ajánl, hangsúlyt fektetve a felhasználóbarát és innovatív konyhai berendezésekre.

Termékek

Byzoo olyan termékeket szállít, melyek hozzájárulnak egy boldog és egészséges életmódhoz. A termékek alkalmasak minden felhasználó számára, a kedvező árnak és felhasználóbarát vezérlésnek köszönhetően. Termékek, mint a Zebra gyümölcsprés és a Hippo Sous Vide tökéletes egészség és élvezet kombinációk, melyek egyszerűen elérhetőek egész élete során.

Vásárlás

Szeretne prémium Byzoo importőr lenni? Hívjon minket!

További információ