//Sous Vide
 • Sale!

  Byzoo Sous Vide Hippo 2-in-1 Set

  119.900,00Ft 89.900,00Ft
  A kíváló minőségű Byzoo Sous Vide Hippo főzőkészülék karcsú és kompakt formatervezésnek örvend. A csomaghoz ajándékba jár a vákumos fóliahegesztő + 2 tekercs extra vákumtekercs. A tekercsek segítségével bármit könnyedén le tud vákumozni. A sous vide csendes motorral és könnyen kezelhető érintőpaddal rendelkezik. Az állítható időzítő és a hőmérséklet-szabályozó rendszer biztosítja a legfinomabb és sohasem túlfőzött ételeket. Ajándék Extra: A csomag tartalmazza a Byzoo Hippo Főzőkészüléket + Ajándék Byzoo Vákumos Fóliahegesztőt + Ajándék 2 db vákumfólia tekercset.
 • Sale!

  Byzoo Sous Vide Turtle

  59.990,00Ft 49.990,00Ft
  A Byzoo sous vide Turtle-el tökéletes ételeket készít minden egyes alkalommal. A hozzávalók azonos alacsony hőfonkon készülnek el. Az étel belseje és külseje egyaránt tökéletes át lesz főve és megtartja a nedvességet. A Tutle sous vide hozzácsatolható az Ön kedvenc serpenyőjéhez.
 • A teljesen automatikus Byzoo vákumos fóliahegesztő rendkívül erős. Kifejezetten úgy tervezték, hogy a levegőt teljesen kivonja a tároló tasakból. Minden típusú ételhez használható. Így az étel előkészítésekor könnyedén ízesítheti azt. Emellett hosszabb ideig frissen tartja a termékeket.