//Byzoo Gyümölcsprés Zebra – Piros
Sale!
 • zebra-fokep-03-piros
 • Byzoo Slowjuicer Rood 3
 • Byzoo Slowjuicer Rood
 • Byzoo Slowjuicer Zebra
 • Byzoo Slowjuicer Rood 4
 • Byzoo Slowjuicer Rood 2
 • Byzoo Slowjuicer Wit 2
 • Byzoo Slowjuicer Wit
 • Byzoo Slowjuicer Wit 3
 • Byzoo Slowjuicer Wit 4
 • Byzoo Slowjuicer Zebra Zilver 2
 • Byzoo Slowjuicer Zebra Zilver
 • Byzoo Slowjuicer Zebra Zilver 3
 • Byzoo Slowjuicer Zebra Zilver 4

Byzoo Gyümölcsprés Zebra – Piros

144.900,00Ft 119.900,00Ft

A Zebra lassú (38 fordulat/perc) fordulatszámon préselő nagy betöltő nyílással rendelkező gyümölcsprés. Ez az erőteljes lassú facsaró lehetővé teszi, hogy a gyümölcsöket és zöldségeket teljes egészében facsarjuk. A Zebra gyümölcsprés csendes működésű, egyedi lassú sebességfokozattal rendelkezik és alkalmas mindenféle zöldség vagy gyümölcs számára.

Figyelem! A “Készletkisöprés” akció hamarosan véget ér!

SKU: ZAZ01-1 Category:

Leírás

Byzoo Zebra –  Újdonság 2017

A világ legalacsonyabb fordulatszámú gyümölcsprése nagy méretű 8,5 cm széles adagolónyílással

A Byzoo Zebra gyümölcsprés csupán 38 fordulatot forog percenként így tudja a lehető legoptimálisabban kipréselni a zöldségekből és gyümölcsökből a maximális mennyiségű levet. Fantasztikus újítás, hogy a 8,5 cm-es széles adagolónyíláson egészben bele tudja rakni a legtöbb zöldséget és gyümölcsöt! A legoptimálisabb facsarásról a továbbfejlesztett, hosszúkás ultém csiga gondoskodik. Tesztjeink alapján nagyon finom és rendkívül nagy léhozamot kaptunk a préselések során! Bátran ajánljuk azoknak akik gyorsan és mégis nagyon alaposan szeretnének facsarni.              

Nézze meg működés közben…

 
 

Miért használja a Byzoo Zebra-t?

Nagy méretű 8,5 cm-es adagolónyílás Egészben is bele tudja tenni a Byzoo Zebra készülékbe az almát, narancsot és a többi nagyobb gyümölcsöt, zöldséget. Így rengeteg időt tud megtakarítani mivel nincs felesleges aprítás és nem következik be az idő előtti oxidáció sem! Fedezzen fel új ízeket Kóstoljon meg új ízeket és készítsen házilag akár növényi tejet, vagy smoothie-kat! Préseljen egyszerre több zöldséget és gyümölcsöt és élvezze a természet csodálatos ízeit! Fedezze fel az új ízeket és könnyedén új kedvencekre fog majd találni!

Minden zöldségnek és gyümölcsnek

Préseljen kedve szerint friss zöldséget, búzafüvet, gyümölcsöket, gumósokat vagy készítsen akár finom házi növényi tejet pl. mandulatejet! A Byzoo Zebra prémium lassú gyümölcsprés kimagasló léhozamát a továbbfejlesztett hosszúkás ultém csigával éri el!

 

Gyors és Könnyű Tisztítás

Miután elkészült a finom juice-okkal érdemes vízzel átmosni a tartályt. Így nem száradnak rá szűrőre a zöldség és gyümölcsök apró rostmaradványai. Plusz sokkal könnyebb lesz a tisztítás és mosogatás is. Csupán öntse fel egy kancsó vízzel a tartályt és futtassa át a vizet a készüléken. Miután átmosta vízzel a tartályt utána érdemes gyorsan szétszedni és a mosogatóban is elmosni.

Professzionális AC motor – 38 ford/perc

A csendes és alapos préselést a továbbfejlesztett AC motor biztosítja a Byzoo Zebra gyümölcsprésben. Rendkívüli hatékonyságának köszönhetően biztosítja, hogy a lehető legtöbb tápanyag és enzim maradjon meg a lepréselt juice-ban! A hidegen sajtolási eljárással kiváló minőségű és nagyon finom zöldség- és gyümölcsleveket nyerhet!

3 Színben Kapható

A termék tulajdonságai:

 
Gyártó Byzoo
Modell Zebra Gyümölcsprés
Jellemzők Byzoo Zebra nagy adagolónyílású, lassú zöldség- és gyümölcsprésgép, amellyel már előkészítés nélkül, egészben lehet kisajtolni a zöldségeket és gyümölcsöket.Most könnyebben, mint valaha, élvezze a teljesen természetes friss juice-okat!

Tulajdonságok:

 
Színek ezüst / fehér / piros
Teljesítményfelvétel 150 W
Fordulatszám 38 ford/perc
Adagolónyílás 8,5 cm széles + 3 cm széles
Tartály méret 500 ml
Nettó súly 6,5 kg
Méret 15 cm x 22cm x 46cm

Váltson egészséges életmódra maximalizálva a gyümölcs- és zöldségfélék bevitelét a szervezetbe és minimalizálva a feldolgozott élelmiszerek fogyasztását. A Byzoo gyümölcspréssel könnyedén elérheti az ajánlott napi zöldség és gyümölcs mennyiséget egy pohár préselt juice elfogyasztása által. A préselt juice felszívódás mértéke 4-szer nagyobb, mint a gyümölcs és zöldség egészben fogyasztásakor.

Nagy betöltő nyílás

Egész gyümölcsöket vagy zöldségeket préselhet össze, anélkül, hogy apró darabokra vágná, a nagy betöltő nyílásnak köszönhetően.

Minden gyümölcs és zöldség részére

A Byzoo gyümölcsprés egyaránt alkalmas kemény és lágy gyümölcsök, illetve zöldségek számára.  A juice mennyisége nagyobb lesz a tökéletesített és kiterjesztett fúrónak köszönhetően.

Gyönyörű design

A gyönyörűen karcsú és elegáns design tökéletesen illeszkedik majd minden konyhába.

38 fordulat/perc

A gyümölcsprés csupán 38 percenkénti fordulatszámon működik, a lassú facsaró összenyomja, szétzúzza és megőrli a gyümölcsöket és zöldségeket.

Könnyen tisztítható

A beépített kaparó segítségével a gyümölcsprés nagyon könnyen tisztítható. Zárja le az okos tetőt, öntsön bele vizet a betöltő nyílásba és a keverőedény megtisztítja önmagát.

Halk motor

A Byzoo AC Motorja csendes és fenntartható.

Nagy betöltő nyílás

Igazán egyszerű egész gyümölcsöket és zöldségekből juice-ot készíteni, anélkül, hogy apró darabokra vágnánk azokat, a Byzoo gyümölcsprés nagy betöltő nyílásának köszönhetően (teljes gyümölcsprés / nagy betöltő nyílás).

38 fordulatszám/perc

A gyümölcsprés összenyomja, szétzúzza és megőrli a gyümölcsöket és zöldségeket, csupán 38 percenkénti fordulatszámon, amely nagyon alacsony. Ez biztosítja, hogy az enzímek és a tápanyagok megmaradjanak. Ez hasonló az olívaolaj hidegsajtolásához vagy a fogak szívásához, amely kiváló minőségű juice-t eredményez.

Alkalmas minden típusú gyümölcsre és zöldségre

A gyümölcsprés alkalmas kemény és puha gyümölcsök számára egyaránt. És mindenféle zöldség, mint pl. sárgarépa, retek, paprika, paradicsom, káposzta és zeller szintén könnyedén felgozható ezzel a lassú facsaróval. A meghosszabbított fúrónak köszönhetően a juice hozama nagyobb lesz és hatékonyabban lebontja a sejtszerkezetet, így minden tápanyag és ásványi anyag felszabadul.

Csendes motor

A Zebra gyümölcsprés tartós AC Motorja nagyon csendes. Más gyümölcsprések nagyon zajosak, de a Zebra rendkívül halk.

További információk

Weight 7.5 kg
Dimensions 46.0 x 15.0 x 22.0 cm
Kapacitás

450ml

Motor

Egyfázisú indukciós motor (VA)

Fúró

Egyfokozatú

Felhasználói vezérlés

Mechanikai működés

Teljesítmény

150w

Sebesség

38 fordulat/perc

Súly

7,5kg

Kábel hossz

1.5m

Szín

Fehér, Piros, Ezüst

Szavatosság

5 év

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Byzoo Gyümölcsprés Zebra – Piros”

Your email address will not be published. Required fields are marked *