//Byzoo Sous Vide Hippo 2-in-1 Set
Sale!
  • Byzoo Sous Vide Hippo 2-in-1 Set
  • Byzoo Sous Vide Hippo
  • Byzoo Sous Vide Hippo 2
  • Byzoo Vacuumsealer
  • Byzoo Sous Vide Hippo

Byzoo Sous Vide Hippo 2-in-1 Set

119.900,00Ft 89.900,00Ft

A kíváló minőségű Byzoo Sous Vide Hippo főzőkészülék karcsú és kompakt formatervezésnek örvend. A csomaghoz ajándékba jár a vákumos fóliahegesztő + 2 tekercs extra vákumtekercs. A tekercsek segítségével bármit könnyedén le tud vákumozni. A sous vide csendes motorral és könnyen kezelhető érintőpaddal rendelkezik. Az állítható időzítő és a hőmérséklet-szabályozó rendszer biztosítja a legfinomabb és sohasem túlfőzött ételeket.

Ajándék Extra: A csomag tartalmazza a Byzoo Hippo Főzőkészüléket + Ajándék Byzoo Vákumos Fóliahegesztőt + Ajándék 2 db vákumfólia tekercset.

Figyelem! A “Készletkisöprés” akció hamarosan véget ér!

SKU: ZAH01 Category:

Leírás

A sous vide egészséges mód arra, hogy tökéletesen elkészítse az ételeit a vízfürdőben szabályozott alacsony hőfokon. A termékek vákum-csomagoltak, így megőrzik az összes Ön által hozzáadott ízt. Az ételek megtartják az ízeket és a textúrájukat és sosem főnek túl a sous vide folyamat során. A Byzoo sous vide Hippoval a tápanyagok és vitaminok tovább visszamaradnak, és az étel sokkal ízletesebb lesz , mint más főzési módszerrel.

Szabályozható hőmérséklet rendszer és időzítő

Az időt és a hőfokot az elkészítendő ételhez igazíthatja. Így minden egyes ételnél a legjobb eredményt kapja.

Könnyen használható touchpad

A Byzoo sous vide Hippo sorozat felhasználóbarát érintőpaddal rendelkezik. Ennek segítségével beállíthatja az időt, a hőfokot, és elindíthatja, illetve leállíthatja a folyamatot.

Pulzáló funkció

Állítsa le vagy folytassa a vákum folyamatot, amikor csak szeretné.

Szabadalmaztatott vízforgatoó rendszer

Hőmérséklet-szabályozás pontosság 0,5 ℃ alatt. Készítse el az ételeit a kívánt hőfokon. Soha ne főzze túl az ételeket.

Erőteljes vákumos fóliahegesztő

A Byzoo Vákumos Fóliahegesztő különlegesen arra lett kifejlesztve, hogy a tároló tasakból a levegőt teljesen kivonja és azt szorosan lezárja.

Csendes motor

A jól szigetelt motor rendkívül csendes.

Szabályozható hőmérséklet rendszer és időzítő

A tökéletes eredmény érdekében az időt és a hőfokot az étel típusához kell igazítani. A Byzoo sous vide Hippo könnyűvé teszi az idő beállítását a legfinomabb textúra és íz elérése érdekében.

Szabadalmaztatott vízforgatoó rendszer

0,5 ℃ alatti hőmérséklet-szabályozás pontossággal a Byzoo sous vide az egyik legfejlettebb sous vide a piacon. A pontos vízrendszernek köszönhetően sosem fogja túl- vagy nem kellőképpen megfőzni a kedvenc fogásait. A steak-et véresen szereti? Tökéletes véres steak-et kap eredményül minden egyes alkalommal, a legjobb ízzel, amelyet el tud képzelni.

Halk motor

A szigetelt motor nagyon csendes, így könnyedén használhatja a sous vide-ot, anélkül hogy zajt keltene a konyhában.

Erőteljes vákumos fóliahegesztő

A teljesen automatikus vákumos fóliahegesztő rendkívül erős. Kifejezetten úgy tervezték, hogy a levegőt teljesen kivonja a tároló tasakból és azt szorosan lezárja. Minden kedvelt termékéhez használhatja. Így ízesítheti az ételeket, lezárhatja azokat és hozzáadhatja a Byzoo Sous Vide Hippo-hoz. Emellett hosszabb ideig frissen tarthatja az ételeket, megőrízve az ízeket.

További információk

Sous Vide méretei

38,0 x 25,0 x 22,0cm

Sous vide kapacitása

8L

Sous vide teljesítménye

800w

Vákuum tömítő méretei

34,0 x 15,0 x 6,4cm

Vákuum tömítő teljesítménye

230v ~ 175w

Tömítő maximum szélessége

28cm

Szavatosság

5 év

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Byzoo Sous Vide Hippo 2-in-1 Set”