//Byzoo Vákumos Turmixép Giraffe
Sale!
  • byzoo-giraffe-vakumos-turmixgep-kiemelt
  • Byzoo Vacuümblender Giraffe 3
  • Byzoo Vacuümblender Giraffe 2
  • Byzoo Vacuümblender Giraffe
  • Byzoo Vacuümblender Giraffe

Byzoo Vákumos Turmixép Giraffe

149.900,00Ft 127.900,00Ft

Byzoo a jövőn dolgozik. A vákumos turmixolás a legújabb turmixolási mód, amely kiszívja a levegőt az összetevőkből és megakadályozza az oxidálódást. Ez lehetővé teszi, hogy a hozzávalók továbbra is frissek maradjanak és jobban megőrízzék tápanyagtartalmukat. A Byzoo Giraffe egy vákumos turmixgép, mely szintén teljesen automatizálja ezt a folyamatot és rendkívül erős.

Figyelem! A “Készletkisöprés” akció hamarosan véget ér!

SKU: ZAG01 Category:

Leírás

Byzoo Giraffe vákumos turmixgép

 

Forradalmi világújdonság a vákumos turmixolás

Erő, egyszerű használat, biztonságos működés = Byzoo Giraffe

Hat erős pengével a Byzoo vákumos turmixgépe pillanatok alatt tápanyagokban gazdag, ragyogó színű, ízletes italt készít Önnek. A Giraffe egy olyan vákumos turmixgép, mely teljesen automatizálja ezt a vákumos turmixolás folyamatait, így biztonságosan és hatékonyan működik.

A vákum miatt lesz más

A vákumos eljárás legfontosabb előnye, hogy a zöldségek, gyümölcsök nem érintkeznek oxigénnel a vágás, aprítás, porítás során, így az oxidációra érzékeny vitaminok, tápanyagok is nagyobb arányban maradnak épségben, így hatékonyabban támogatják szervezetünket ellenálló- és regenerálódó képességét. Nézze meg a különbséget a következő videóban...

 
 
 

Szín és íz

Ha a Byzoo Giraffe vákumos turmixgépével készíti az italt, nem kell színes poharakba rejteni, hogy kívánatosabb legyen! A vákumos eljárásnak hála az alapanyagok nem barnulnak meg olyan hirtelen, mint a hagyományos turmixolás során, így nem csak egészséges az ital, amit kapunk, hanem telt színekben ragyogó is!

Biztonság

Nincs falra és plafonra csapódó cékla, nem tudnak a gyerekek sem belenyúlni a forgó késekbe – a Byzoo Giraffe csak akkor kezd el működni, ha pontosan illeszkedik a tartály a helyére és a fedél a tartályra. Nyugodtan hátat is fordíthat neki, nem lesz baj.  

Kristálytiszta színek az anti-oxidáció miatt

A Giraffe vákumos turmixgépe vákumban turmixolja össze a hozzávalókat. Az oxidációmentes turmixolásnak köszönhetően megtartja a gyümölcsökben és zöldségekben található összes tápanyagot és eredeti színüket. A hagyományos turmixgép turmixolás közben levegővel összekeveri az alapanyagokat. Így a turmixolás során oxidáció következik be mely zavarossá, halványabb színűvé teszi a juice-t és rögtön beindítja a barnulási folyamatokat.

Hosszantartó valódi, friss ízek

A GIRAFFE készülékben a turmixolási folyamat során az alapanyagok nem érintkeznek levegővel, így nem következik be a juice tetején a rétegződés. A vákum technológia által elkészített zöldség- és gyümölcslevek hosszú időn keresztül megtartják eredeti frissességüket és ízüket. A hagyományos turmixgéppel készített italokban a levegő keveredik a gyümölcs és zöldségrostokkal, így látható lesz a rétegződés.

Tápanyagban gazdag valódi juice élmény

A GIRAFFE vákumos turmixgép a zöldségek és gyümülcsök apró rostjait is nagyon finomra aprítja. Az így elkészült italok tartalmazzák a szervezet számára szükséges hasznos rostokat, pazarlás és veszteség nélkül. Valódi selymes és könnyed juice élményben lesz része minden nap. A vákumos turmixolásnak köszönhetően többé nem kell kidobnia a hasznos rostanyagot és értékes “szárazanyagot” mely a gyümölcspréselés során keletkezik. Végre élvezheti és megihatja a zöldségek és gyümölcsök 100%-át a forradalmian új vákumos turmixolásnak köszönhetően.
   

Főbb Tulajdonságok

Modell: Byzoo GIRAFFE – Vákumos Turmixgép
Színek: Fehér
Teljesítmény: 600W
Fordulatszám: 23.000 fordulat/perc
Tartályméret: 1.5 L
Vákum motor: DC 12V, 80KPa (Max.)
Súly: 5.8 kg
Méretek: 28.7 x 15 x 41.7 cm
Tartozék: + 1db vákumozható TO-GO tartály
Főbb funkciók: Kézi vezérlés, automatikus üzemmód, pulzálás, vákumos üzemmód
Garancia: 5 év

A turmixgép biztosítja az összetevők szétzúzását és juice-á turmixolását. A vákumos turmix ugyanazt teszi, viszont maximálisan megőrzi az összetevők tápanyagtartalmát és frissességét. Mielőtt a turmix folyamat elindulna, az összetevők a vákum folyamaton esnek át először. Ez megakadályozza a levegő bejutását a turmix folyamat során és az összetevők nem oxidálódnak. Egy természetes színű és ízű juice-t fog létrehozni, mely szépen megegyezik az eredeti összetevők színével ízével.

Tápanyagok tartósítása

A Byzoo Vákumos Turmixgép megakadályozza az oxidálódást. Ennek eredménye egy finom turmix a tápanyagok maximális megőrzésével együtt.

Hat erőteljes kés

A hat erőteljes kés könnyedén feldarabolja és szétporlasztja az összes hozzávalót.

Okos turmixolás

Egyetlen gombnyomással a teljes vákumos turmixolás folyamat magától elindul. Emellett lehetősége van külön-külön használni minden egyes programot.

Biztonság

A turmixgép csak akkor működik, ha a keverőedény helyesen van belehelyezve. Ezáltal a vákumos turmix megakadályozza a baleseteket.

Gyönyörű textúra

Az eredmény színe, friss íze és állaga valami fantasztikus.

A tápanyagok maximális megőrzése

A Byzoo Giraffe Vákumos Turmixgép megakadályozza az oxidálódást a légrétegek minimalizálása által turmixolás közben. Ezáltal biztosítja a tápanyagok maximális megőrzését és a hosszabb frissességet.

6 erőteljes kés

A Giraffe erőteljes vágópengékkel rendelkezik, melyek minden nehézség nélkül porrá aprítják az összetevőket.

Okos turmixolás

A Byzoo Vákumos Turmixgép Giraffe megkönnyíti a teljes tumixfolyamat elkezdését csak egyetlen gombnyomással. Helyezze a keverőedényt a készülékre és a többit bizza a turmixgépre. Lehetősége van arra, hogy csak a vákum folyamatot, vagy csak a turmix folyamatot használja.

Biztonság

A keverőedény helyesen kell legyen hozzácsatolva a készülékhez (ami nagyon könnyű) mielőtt a vákum turmix működésbe lépne. Ez megakadályozza a baleseteket és a készülék meghibásodását.

További információk

Weight 3.8 kg
Dimensions 28.7 x 15.0 x 41.7 cm
Sebesség

23.000 fordulat/perc

Kapacitás

1,5 l

Teljesítmény

600W

Feszültség

220V

Hz

60

Szavatosság

5 év

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Byzoo Vákumos Turmixép Giraffe”